Latin Bootcamps in Amsterdam

Adres Latin Bootcamps
Ben Websterstraat
1066 GT Amsterdam
Telefoon +31641244945
Fax -
Website
E-mail E-mail versturen
Stijldans nee
Streetdance nee
HipHop nee
Breakdance nee
Kinderdans nee
Salsa ja
Jazz nee
Zumba nee
Bokwa nee
Argentijnse tango nee
Ballroom nee
Country nee
Buikdans nee
Popping nee

Score: 2.8/5 (11 stemmen)

Latin Bootcamps is dé plek in NL om Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk te leren. Snel en vooral goed.

Kan je al Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk dansen en wil je een hoger niveau bereiken, je dans verbeteren of gewoon wat bijleren dan is Latin Bootcamps dé plek in NL om dat te doen.

Met ruim 14 jaar ervaring en het meest uitgebreide latindans bootcampprogramma van NL gaan we samen met jouw de uitdaging aan.

Het bootcamp programma van Latin Bootcamps voorziet in Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk bootcamps van meerdere niveau’s. Maar liefst 3 keer per jaar wordt een volledig bootcampprogramma opgestart, in januari (winterprogramma), in april (voorjaarsprogramma) en in September (najaarsprogramma).

Ook voorziet het programma in uitgebreide oefenmogelijkheden, opfris- en terugkomdagen, filmpjes als geheugensteun en uitgebreide instroommogelijkheden in reguliere cursussen bij dansscholen die met ons samenwerken.

De bootcamp is een spoedcursus waarbij het merendeel van een Salsa-, Bachata- Zouk- of Kizomba cursus in één dag wordt behandeld. Het tempo van de lessen ligt wat hoger en er is veel ondersteuning van docenten en assistenten.

De sfeer is gezellig en ontspannen en op de locaties kan je drankjes, snacks en lunches kopen. Learning, Socializing & Fun!

Latin Bootcamps op de kaart

In de buurt van Latin Bootcamps

← terug naar Dansscholen Amsterdam

In de buurt van Amsterdam

dansschool zoeken